Sidekicks gezocht

In de afgelopen maanden heb ik, met het team van sidekicks, toffe dingen kunnen doen bij Ficant. We konden aan de slag met grote en uitdagende projecten, van het in kaart brengen van kernwaarden, het formuleren van merkbeloftes en het bepalen van de strategie, tot het opleveren van communicatiemiddelen als brochures, praatplaten en content voor socials. Maar we hebben ook gave dingen gedaan met kleinere projecten, waarin de focus meer op specifieke communicatiemiddelen lag.

En er ligt nog zat op de plank! Zowel concreet werk als mooie kansen. En doordat we steeds scherper krijgen waar onze kracht en kansen liggen, wordt ook steeds duidelijker hoe we het team vorm willen geven. Daarom hebben we plek voor nieuwe sidekicks!

 

We zoeken een sidekick voor contentmarketing en een sidekick voor multimedia. Hiermee kunnen we onze klanten nog beter faciliteren in de (online) marketing en de diverse communicatiemiddelen van flyer tot podcast. Zo maken we Ficant en onze klanten sterker in merk en communicatie. Wie doet er mee?