Ben jij ZZP’er of MKB-ondernemer? Dan zoek ik jou!

 

 

Hoi, ik ben Bart en volg de opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool, waarbij ik in de laatste fase ben beland: het afstuderen. Dit doe ik bij Ficant in Winschoten en ik kan jouw hulp zeer goed gebruiken!

 

Ik ben bezig met onderzoeken hoe de markt eruit ziet en hoe Ficant hier zo goed mogelijk op kan in spelen. Om dit te achterhalen is het belangrijk om de doelgroep goed in kaart te brengen. Het maakt niet uit in welke sector of markt je actief bent. Zolang je ZZP’er of MKB-ondernemer bent zal ik graag een interview met je afnemen.  Met de interviews wil ik erachter komen wat de belangen, behoeften en pijnpunten zijn van ZZP’ers en MKB-ondernemers met betrekking tot marketing-gerelateerde aspecten. In het interview wordt ook de huidige website van Ficant geanalyseerd om deze te kunnen optimaliseren.

Het onderzoek is volledig onafhankelijk en vrijblijvend. De informatie die besproken wordt, zal alleen gebruikt worden voor het onderzoek. Je zult naderhand dus niet benaderd worden door externe partijen!

 

Ik zou het supertof vinden als je mee zou willen helpen met mijn onderzoek! Het interview zal ongeveer 1 uur duren. Als je contact opneemt met mij dan regelen we samen een dag en tijdstip die jou goed uitkomt! Contact opnemen kan direct via het bedrijf of via:

 

E-mail: bart@ficant.nl

Tel: 06-18933700

 

Jouw tijd en bijdrage aan het onderzoek worden enorm gewaardeerd en helpen mij enorm bij het afstuderen! Alvast bedankt!